Att det som vi äter påverkar oss, det vet vi nog alla. Trots det så fortsätter folk att stoppa i sig kopiösa mängder av sådant som till och med är bevisat att vi inte mår bra av, utan någon som helst anledning egentligen. Visst behöver man inte vara allt för strikt, men man ska veta hur pass mycket som kosten faktiskt påverkar oss, och göra rätt för sig!

Kost och hälsa, det är minst sagt två ord som hänger bra ihop, det håller nog alla med om. Dessvärre så är det långt ifrån lika många som faktiskt lever som de lär, och äter för att man ska må bra. Många faller nämligen för frelsen om snabba och redan färdiga måltider efter en lång dag på jobbet, något som helt klart är mänskligt, och okej om det inte sker så ofta. Men en sådan livsstil kan påverka en otroligt mycket, för som tidigare nämnt, kosten är otroligt viktig för vår hälsa! Och äter man bra och rätt, så kan man alltså må otroligt mycket bättre än vad man gör om man äter fel. Dels så kan man tappa massor i vikt, men också gå upp i vikt såväl som känna sig pigg, stark och frisk över lag. Och vem tackar egentligen nej till det?

Så vad är då egentligen bra mat? Det kan vara något som varierar väldigt mycket från person till person, då vi alla är olika bra på att hantera och ta emot olika typer av mat. Så dessvärre kan vi inte säga för mycket då det lätt kan bli lite fel. Men så finns det såklart vissa saker som de allra flesta av oss mår bra av! Ett bra exempel på sådant är fisk, och gärna feta fiskar! Fettet i dem är absolut inte dåligt som med pommes frittes och pizza, utan riktigt bra fetter som gör kroppen gott. Och vill du inte äta fisk? Då är det ingen större katastrof, eftersom man kan äta hälsosamma omega-3 kapslar och få i sig de bra fetterna som man till exempel kan hitta i lax på annat sätt. Det är sådana knep som man får ta till om man vill att det som man stoppar i sig, ska göra en riktigt gott!

????????????????????????????????????????